The Green Man selecteerde zes Schotse single malt whisky's die een whiskykenner kunnen boeien.
Via de QR-code die je vindt in het deksel van de doos ga je naar het yt-kanaal van The Green Man. Een video, die je kan aanzetten en stopzetten, begeleidt je doorheen de tasting.
Inge Lanckacker {chef zonder restaurant} ontwikkelde pralines speciaal voor whisky afficionados. Bij de pralines vind je info over de chocolade en over de gebruikte whisky.
Het whsisky flavour wheel van het Scotch Whisky Research Ins
The Green Man en muziek...
Inge Lanckacker ontwikkelde zes recepten voor een heus whiskydiner. De gerechten zijn eenvoudig én overheerlijk Je vindt de recepten via de website van The Green Man..
Een terugkerende vraag en voorwerp van debat in de whiskywereld is het wel of niet toevoegen van water. Tijdens de tasting kan je experimenteren en zelf oordelen.
In de enveloppe aan het deksel van de doos vind je een folder met informatie bij elke whisky: de distilleerderij en proefnotities. Je kan ze gebruiken om bijhorende aroma's te vinden op het Scotch Whisky Research Centre Flavour Wheel.